Skip to main content Marja voor Ruiters Logo
M

Marja…

Zadeldekje borduren

Wilt u makkelijk uw zadeldekjes voor verschillende paarden uit elkaar houden? Of heeft u een sponsor die u graag op uw wedstrijddekje heeft staan? Bij Marja voor Ruiters kunnen we een zadeldekje borduren, speciaal voor u. Dit kan geheel naar wens, in iedere kleur en ieder lettertype. Het borduren van een zadeldekje valt onder onze borduurservice, die we ook aanbieden voor dekens en andere paarden artikelen. Onze andere paarden artikelen omvatten alle benodigdheden voor de paardensport. U kunt bij ons dus een prachtig zadeldekje uitzoeken en ook direct laten borduren.

Waarom een zadeldekje laten borduren?

Een zadeldekje laten borduren maakt een voorwerp dat door iedere ruiter gebruikt wordt persoonlijk. De persoonlijke draai die u aan een dekje kan geven, hangt geheel van uw voorkeur af. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van uw paard op een zadeldekje laten borduren. Of speciaal voor wedstrijden de namen van de combinatie van paard en ruiter. Maar het kan ook dat u een sponsor heeft en u deze graag op uw zadeldekje vermeldt. Om die reden kunnen we een zadeldekje borduren met een sponsorvermelding of product promotie. Als u op wedstrijden verschijnt, kunt u een zadeldekje laten borduren met uw bedrijfslogo ter promotie van uw bedrijf. De borduurservice van Marja voor Ruiters kunt u dus gebruiken voor veel verschillende doeleinden. Of het nu gaat om de promotie van een sponsor op wedstrijden of dat u het laat doen, omdat u het gewoon mooi vindt, het kan allemaal.

Zadeldekje borduren

De borduurservice van Marja voor Ruiters

Voor die persoonlijke draai kunt u het zadeldekje laten borduren. Om het borduurwerk nog persoonlijker te kunnen maken, houden we bij het borduren nadrukkelijk rekening met uw persoonlijke wensen. U heeft een ruime keuze aan kleuren en lettertypen. We kunnen ieder deken en ieder zadeldekje borduren met garen in iedere gewenste kleur. Ook laten we u vrij in de keus van het lettertype. Mocht u moeite hebben om te kiezen? Dan kunnen we u natuurlijk voorzien van advies. Wanneer u bijvoorbeeld de naam van uw paard geborduurd wilt hebben, dan kunt u kiezen voor een sierlijk lettertype en voor zilver of blauw garen. Voor een bedrijfslogo of product promotie kunt u ook de kleur en het lettertype van het bedrijf aanhouden. Onze borduurservice biedt u dus veel mogelijkheden. Bij Marja voor Ruiters kunnen we dekens en dekjes borduren terwijl al uw voorkeuren worden meegenomen. Heeft u nog geen dekje? Dan kunt u die ook vinden in veel kleuren en met originele prints bij Marja voor Ruiters.