Skip to main content Marja voor Ruiters Logo
M

Marja…

Dekjes borduren

Bent u op zoek naar een persoonlijk zadeldekje? Bij Marja voor Ruiters kunnen we dekjes borduren. Met onze borduurservice kunt u uw zadeldekje persoonlijk maken. In onze webshop kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor de paardensport. Wilt u iets persoonlijks, dan is het absoluut aan te raden om uw dekjes te laten borduren.

Dekjes laten borduren voor promotie

U kunt dekjes laten borduren om meerdere redenen. Dit kan als u een sponsor wilt laten borduren op een zadeldekje, omdat u gesponsord wordt. Of u laat een bedrijfslogo of productpromotie borduren voor promotiedoeleinden. U kunt ook de naam van uw paard of stal in een dekje laten borduren. Met onze borduurservice krijgt u een persoonlijk, stijlvol en uniek dekje waarmee u eruit springt en opvalt tussen de andere ruiters.

Dekjes borduren

Alle lettertypen en kleuren mogelijk

Bij Marja voor Ruiters bent u aan het juiste adres voor dekens en dekjes met een unieke tekst. We borduren graag wat u het liefst ziet op uw zadeldekje of deken. Dit kan in het lettertype en een kleur naar keuze. We kunnen bijvoorbeeld een zadeldekje borduren met de naam van uw paard in sierlijke letters en in een zwarte of groene kleur. En we kunnen ook dekjes borduren in een opvallend lettertype in een zilveren of gouden kleur, zodat uw sponsor of bedrijfsnaam extra opvalt. Wat uw wens ook is, wij kunnen het in het gewenste lettertype en de best passende kleur borduren.

De webshop van Marja voor Ruiters

Dekjes borduren is niet het enige wat we doen bij Marja voor Ruiters. We hebben ook alle benodigdheden voor de paardensport in onze webshop beschikbaar. We hebben bijvoorbeeld body protector paardrijden, dekens en dekjes in veel verschillende kleuren en afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan witte dressuur dekjes met een afwerking in de kleuren van de Nederlandse vlag. Of dekjes voor het springen in het groen, blauw of een andere kleur. Ook hebben we anatomische zadeldekjes en dekjes met opvallende patronen, stoffen of afwerkingen zoals glitters. We hebben ook ieder soort deken dat je nodig kunt hebben. Denk hierbij aan zweetdekens, outdoordekens, staldekens en meer. 

Bij ons kun je alle dekens en dekjes laten borduren, om ze een persoonlijke draai te geven. Het kan ook handig zijn om de dekjes te borduren met de naam van het paard als u meer dan één paard verzorgt. Dit helpt met het uit elkaar houden van de dekjes. In veel situaties kan het dus handig zijn om dekens en dekjes te laten borduren door Marja voor Ruiters.