Skip to main content Marja voor Ruiters Logo
M

Marja…

Body protector paardrijden

Bent u op zoek naar benodigdheden voor het paardrijden? Bij Marja voor Ruiters kunt u veel vinden van wat u nodig heeft voor in de paardensport. Voor extra veiligheid tijdens het paardrijden hebben we caps en body protectors. Een body protector biedt extra veiligheid en is net als de paardrijcap onmisbaar. Met een body protector kunt u ernstige blessures voorkomen en veilig paardrijden. Onze body protectors zijn prettig om te dragen door de hoge kwaliteit en flexibiliteit.

Een body protector voor paardrijden biedt essentiële bescherming

Een body protector bij het paardrijden is onmisbaar. Door een verhoogde kans op vallen in de paardensport zijn een paardrijcap en een body protector het eerste wat een beginnende ruiter aanschaft. Een cap en een body protector kunnen namelijk ernstig letsel voorkomen als u van een paard valt. Door de extra stevigheid die een body protector voor paardrijden biedt, kunt u zelfverzekerder op het paard zitten. Een body protector beschermt namelijk het borstbeen en de ruggengraat. De kern van de body protector is van een sterk schuim gemaakt. Dat zorgt ervoor dat de kern stevig is en stoten dempt.

Body protector paardrijden

Comfortabel en veilig paardrijden door de goede pasvorm

De stevigheid van een body protector voor paardrijden is het belangrijkst. Daarnaast is het belangrijk dat de pasvorm goed is. Met een goede pasvorm blijft de body protector beter zitten en werkt de beschermende functie van de protector ook beter. Een goede pasvorm zit ook prettig tijdens het paardrijden. Bij Marja voor Ruiters hebben we een body protector voor paardrijden die gemaakt is van onafhankelijke bewegende delen. Deze onafhankelijke delen zorgen ervoor dat de protector zich aanpast aan uw lichaam. De protector sluit nauw aan voor een goede bescherming, maar zit toch aangenaam. Met een body protector kunt u comfortabel en veilig paardrijden.

Comfortabel en veilig paardrijden door de goede pasvorm

Bij Marja voor Ruiters hebben we een body protector voor het paardrijden van uitstekende kwaliteit. De afwerking aan de buitenkant is slijtvast en gaat daarom lang mee. Het stevige materiaal en de perfecte pasvorm bieden stevigheid en bescherming. Verder zijn de body protectors beschikbaar in veel verschillende maten en verstelbaar met een rijgkoord. Zo past een body protector voor paardrijden van Marja voor Ruiters altijd. Naast de vele maten hebben we ook verschillende kleuren. Daarnaast bied ik ook diensten aan voor dekjes borduren en zadeldekje borduren. U kunt kiezen voor een standaard zwarte body protector of een model met een Nederlandse vlag erop. In het zwart valt de protector minder op. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij Marja voor Ruiters hebben we de perfecte body protector voor bij het paardrijden.