Nieuws

Langzaam aan krijgen we hier en daar enkele versoepelingen van de opgelegde “Corona-maatregels”. We kijken allemaal enorm uit naar het voorjaar en vertrouwen op goede vooruitzichten. Laten we allemaal hopen op weer gezellige en competitieve ruitersport evenementen. Ook Marja voor Ruiters zal proberen zoveel mogelijk aanwezig te zijn.

Wil je een dekje of deken leuk laten borduren met bv. de naam van je pony of paard dan ben je hier ook aan het juiste adres, we zijn uiteindelijk begonnen als borduurservice.;

kies en bestel je dekje of deken, ga naar borduren en vul daar je gewenste kleur en lettertype met de gekozen naam in, maak je bestelling af en wij doen de rest… Op dit moment hebben we een prachtige aanbieding, bij aankoop van een Dutch Crown Set, bestaande uit een Polar400 zweet/statie-deken met bijpassend halster en touw krijg je een borduring op de deken gratis.

Wij hopen met deze website een redelijk assortiment aan te bieden, mocht je iets niet kunnen vinden of echt missen in onze shop, laat het ons dan weten dan gaan we voor jou aan de slag.